Impressie van de Proefdag in het vernieuwde Stadshuis

Wat heeft het vernieuwde Stadshuis jou te bieden? Dat konden de inwoners van Nieuwegein afgelopen vrijdag ontdekken tijdens de Proefdag in de binnenstad van Nieuwegein. Van 10.00 uur tot maar liefst 22.00 uur waren de bezoekers uitgenodigd om van de sfeer en de activiteiten te proeven die de samenwerkende organisaties aanbieden. Onze videograaf Jos van Vogelpoel was uiteraard ook ter plekke en maakte bovenstaande impressie.

Voor alle leeftijden was er wel een leuke activiteit. Van een schrijfworkshop met een bekende schrijver en genieten van muzikaal Nieuwegeins talent tot snoezelen met je baby. En van flamenco dansen en proeven van verschillende culturen tot het maken van boomwezens van LEGO. Of gewoon lekker chillen. Ook werden er rondleidingen georganiseerd om meer te vertellen over de activiteiten die worden gegeven.

De verbouwing van het Stadshuis is nog niet helemaal klaar. De tweede verdieping wordt nog verbouwd. Organisaties die je nu in het Stadshuis kunt vinden zijn: de Bibliotheek Nieuwegein, VrijwilligersHuis, Movactor, KunstGein, Burgerzaken, Geynwijs, Woonloket, Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) en het Utrechts Archief.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk